Splendor ordinis
Belesimulni annyira meghitten
Ahogyan csak ők tudtak a régiek
Helyére tolva a kizökkent időt
Hazatérni az eredendő rendbe
Boldog tárgyak közt élni a jelenben
Az időtlen ösztönös tudatában
Pillanatról pillanatra teremtve
Újra a harmónia egyensúlyát
Megcsapolni a psziché legmélyéről
Felszínre szivárgó tudást mint lehet
Kilépni a meglévőbe zártságból
És alkotni föléd kreatív teret
Megbizonyosodni hogy e szabadság
Jegyében teljesülhet végre arány
Mérték szabály és érvénnyel mondható
Ítélet mentegetőzéseidről
Elég
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-30 01:53:37
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-30 01:53:37