Ha minden eldől
Már régen el lennék feledve akkor,
ha húsz év múlva egy versem se lenne,
amit majd olvashatnak pirkadatkor,
és önmagukra találhatnak benne,
megtalálnák azt, mit akarhattam én
azzal, hogy ezer papírt teleírtam,
célba érkezett-e minden költemény,
nem rejtjelezve, megcímezve nyíltan,
a versek nélkül el lennék feledve,
s magamról is többet tudok a versből.
A megértésemhez sem volna kedve
senkinek most, csak majd, ha minden eldől.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-28 09:36:45
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-28 09:36:45