A rózsák nem hazudnak
Elvitte az eget, a napot,
a holdat, a csillagot,
és mint Csoóri Sándornak,
úgy nekem is, semmit sem hagyott.
Éva eleinte hiányzott még egy picit,
de most nagyon.
A rózsák nem hazudnak,
a felhőkben nem véletlen
osonnak angyalok.
Csak a pipacsok
fröcskölik teli vérrel a tájat,
a vágóhídon felsikít egy állat.
Adjátok vissza Évámat.
De a rózsabimbók nem adták.
Felborították a porcelán ezüstös tálat
még az a pár szál rózsa a vázában is befeszült
mikor közöltem velük üvöltve.
Amiért minden van, az nincs!!!
Az ablakon beszökő napfény is kiszökött.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-26 20:10:14
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-26 20:10:14