A megszakadt szívek egyszerre zokogják
Mindent a szerelmemnek írok,
Gazdája leszek pénz lesz mindenre a válasz,
Akkor meg is sérthetlek.
Számlákig látszódik a vágy, az üzlet az első,
Most vagyok a legcsúnyáb.
Üres a telefonom.
Te sem"lájkoltál"
Cigarettázz!!!
Őt szeresd a tökéletesen méltatlant.
Beteszek egy zenét,
Én mért vagyok ilyen szegény?
Kínában lóg a mandarin.
Mért látszom ilyen gazdagnak?
Újra gyermek szeretnék lenni.
Aki magától boldog tud lenni,
Akkor is ha nem szép.
Lenyeltem agy felakadt gázbillentyűs lánc fűrészt.
Pedig én hogy tudnék élni.
Anyám ne vidd el a táskádat,
Ne menny mert este van,
Sírva meghalnál.
Nem tudtalak megvédeni ,
A jajgatás nem nyomtat pénzt.
Elkésett gazdagság.
Kergesd el a remetét .
Törd be a kirakatok plázáját.
Üsd meg a kasszáig látó szegényt.
Én akkor már sehol nem leszek én.
Tisztán boldogtalan vagy,
Megmérgezve boldog.
És én nőtlen konok költő aki, visszahúzódott.
Agresszív helyen lehúz napi tizenkét órát,
Leszidják nem törlik meg a betört orrát.
A gazdagság nyomora sem könnyebb ám,
Értéküket vesztett dolgok, azt is utálod aki fizet,
Vagyonok folynak az unalomba el.
Se lenn, se fenn se középen, nincsen menedék.
A vallás is csak ,kitakar.
Éljél hát barátom, barátnőm!
Ha lesz még akkor befogad a temető.
A megszakadt szívek egyszerre zokogják,
Valaki belenyúlt, valami mindent megpiszkált.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-22 08:10:28
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-22 08:10:28