néhány szín
anyám sárga
bajt eszik
hámozza hűti reggelig
anyám sárga
anyám zöld
kövér magvakat tüntet el
szégyenkezik ha félrenyel
anyám zöld
lobbanás
anyám rózsaszín fáradt vagina
nem láthatok a szándékaiba
anyám rózsa
színtelen és szagtalan
azt mondja sok sok terve van
így lesz belőle törtfehér
kihűlt kályha az
anyám rettentő fehér
zihál is mint a démonok
anyámhoz nem férhet mocsok
anyám fekete
gőgös mozdulat
odakint a férfiakkal mulat
előtte azért betakar
suttog aludj el hamar
anyám piros piros piros
körömszilánk a kék takarón
bíbor sav úgy néz rám marón
őszintén sosem hiteget
álmomban nem látok színeket
anyám piros piros piros
kis körömszilánk
szebb mint a szürke daciánk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-17 19:16:50
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-17 19:18:58