Ha feladom(1)
Esik, de épp csak szöszmötöl,
a tyúkudvarban kopogó kopott vödör
piros zománcán morzézik az unalom,
hogy, ti-ti-ti, tá-tá-tá, ti-ti-ti, ha véletlen feladom.
Ez a tavasz is úgy múlik el ahogy szokott,
az akácokra már habzó vízesést dobott,
néhány tövises ág kaparászik a vakolaton,
hogy, ti-ti-ti, tá-tá-tá, ti-ti-ti, ha véletlen feladom.
Most átmeneti kabátot vett mámorom,
a szél macskaként sziszeg a vizes bádogon,
mintha szívemet tépné ezer karom,
hogy, ti-ti-ti, tá-tá-tá, ti-ti-ti, ha véletlen feladom.
Lassan jódszínű lesz az alkonyi zápor,
és villám ver végig rajtam vagy százszor,
így vérem virággá robban a zöld lombokon,
mégis, ti-ti-ti, tá-tá-tá, ti-ti-ti, ha véletlen feladom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-13 04:18:21
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-13 04:18:21