Nem kerüli pillantásod. Látnod kell,
tudja, mily botrányosan eszköztelen,
amikor s a j á t arcodba vág. Színlelt
közönnyel figyeli, hogyan rendülsz meg
a szembesüléstől. Nem halasztható
tovább; döntesz hát. Mostantól másképpen
folytatódsz. Valóban meg fogsz történni.