Húha
Lehet csak túlzás mennyire hiányzik
Talán ha megölelném
Bőröm bőröndjébe bujtatnám
Akkor lehet megunnám
Elfelejtettem már milyen ha van
Nem hittem volna hogy
Én nem kellek majd senkinek
Csak az a pár látó eped utánam
Aki csak egy pillanatra megláthatott
Ha igazán ismernél
Mindegy lenne mit cselekszem írok mondom
Csak én legyek az
Ezután már cseresznyefák
Méltósága előtt hasalnánk csak
Mikor kivirágzott
Hintákról lopnánk le
A részvigasságot
Azt firtatnánk ki látott
Aztán dolgozni mennék
Megszürkülnénk
Megöregednénk és
Újjászületnénk
Persze előtte elválnánk
És te leperelnéd tőlem
Álmaidat
Én pedig az éveim kérném rajtad számon
Bár jogtalan de valamit ki kellet találnom
Várj csak egy pillanatra,
Mit is mondtam előbb újjászületés
Akkor meg mindegy
Majd következőnek lejátszom
És akkor vigyázni fogok rád
Mert most jöttem csak rá
Te fontosabb vagy mint én
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-08 19:32:46
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-08 19:32:46