Támaszték és elrugaszkodás,
előző léptem nyoma – és annyi haszna:
tán tudom, hogy merre is tovább.
Nem következhet az semmiből,
s belőle sem jöhet törvényszerűen bármi,
talán e véletlenszerű, hogy
így vagyok se több, se kevesebb:
támaszték és elrugaszkodás,
előző léptem nyoma – és ennyi haszna.