Több helyre bújtass el
Több helyre bújtass el
Ha lerakott az eső
Mégsem találsz meg
Üres idő nyereg
Vissza felé evezés
Kényszerpálya
Kanálisok mélyén hallgatás
Sás mozgás
Tisztító tekintetében
Kiteregettem magamat
Homokóra fordítás
De mind ez is kevés
Nem takarják be a
Válaszok a kérdéseket
Nem takar be engem se senki
Nem sirat szerelem
Túlgondoltam
Én panaszkodom
Vőfény vagyok a lakodalmamba
Saját magam bohóca
Máshoz adom a feleségem
Csörög a sapka
Megszáradtak már a ruhák
Tiszta ruhában nézek egyenes háttal
Figyelek az oktatáson
A pubertás megfelezett
Ladyk vitrinébe rakott mint
Herendi porcelánt csodálnak szeretnek
De nem érintenek mert félnek hogy összetörök
Az elképzelésekre nem lehet vonalzót rakni hogy tudhatnánk biztosan
És ha szembe kel nézni egyedül a sötétben akkor mi lesz
Jó lenne legalább akkor egy használati utasítással születni
Hogy tudhatnánk miként működünk és a lábjegyzetben
Az apró betűnél megemlítenék hogy mi ez az egész
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-06 16:26:04
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-06 16:26:04