prepubertás
tücskök mindig voltak. gazdátlan nyarakon.
a szomszédban rácsok mögött nagy fekete
kutya kajtatott. enyém az egész heverő.
szőnyegpor és hangfalszag.
szarvasbőr alszik. karfán vén róka
nyalna
ha. de foga sincs és mit is
harapna. vén zongora fehér fintora.
matt
köveket súrol a hold. egy kövér óriás ül a
gyepre. pókhálóhártyává változtatja a málnás-
kertet. lepkéket köp redőnyünkre. süket falba
olvaszt. plüssvau nem ismer meg. lábamnál
összehajtott kígyó . idegen nyelven sziszegnek
üvegházsüket ablakok alatt.
pisilni kell.
félek kimenni. nagyi horkol. nem önmaga.
papa hálósipkás manó, pénzeszsákot őriz, holnap
bocicsokit hoz. ufókról mesél, félek a vizsgálattól.
világít valami, sok szeme van, azt hazudják
tévétorony. házakat gyújt föl, lánggombócot
görget mint érett cseresznyéket a dombon.
világos. madarak győzik le a tücsköket.
szárnyat akarok.
találtam kartont.
tejesember kiabál, kukásautó brummog.
ma látok markolóskocsit, papa tudja hogy
szeretem.
fogok még felfedezni dinoszauruszt.
mintha helyettem lapoznának. képekkel együtt
fordulok. bármi lehetek. ha megnövök.
ha eleget alszom.
2012
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-30 11:36:25
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-30 11:36:25