Impresszionizmus
Ó ha kaphatnék elég pénzt bűntelen, hogy játszhassam,
hogy szerelmemmel közösen szőhetnék jövőt valóságban.
Ok van csak a panaszra, meg lehetőség.
A virágok elnyílnak előttem
remény az van mindenütt
a remény az utcán hever
mint a lottó, húzás után.
Az idő tavából ki emeltem a nagy halat
a valóságot. Akkor a többi eltűnt hirtelen
láttam egy pillanatra mimért vagyok ide lenn.
Elmúlt a villanás vissza zuhantam kétségeim közé. Az óra lassabban kezdett járni.
Elmúlást kezdte öröknek látni
majdnem meglát.
Jött a jó megnyugvás meglökte a körhintát
egyszer majd ki lehet szállni.
A különbségeket élesebben fogom látni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-29 09:23:53
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-29 09:23:53