időn túl (javított)
lecipeltem már az összes
dobozt mindegyikben benn van
vagy egy kiló daráltlélek
éppen ínyemre való
-fáj is rám az idő
tejfoga már mozog-
amelyiknek kiszakadt
a feneke annak alányúlok
nehogy kipotyogjanak
a nehezebb lélekölők
rém unalmas szerkezetek
ezek. emlékszel?
mennyi szeretettel
csináltunk mindent
a sétát az ételt a baszást
észre sem vettük üresek
már és utánuk mennyi
gyűlölet emlék és harag
maradt. most össze-
szedtük magunk
most már csak
föl kellene rakni
-délutáni ablakokból
mexikói szappanopera
dallama csorog
(nem fájdalom)-
a platóra a sok
dobozt amit lecipeltem
de foglalt mind
a két kezem zsebrevágva
vagy éppen rágyújtok
amíg te csak könnyeidet
maszatolod mosolyogva
majd takaríthatsz
utánam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-28 23:53:13
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-28 23:53:13