a boldogság intervalluma
a létöröm terpeszébe
ember percek
gravitálódnak. két perc
három perc négy perc.
hattyú-súly elemek
tetején számolhatnám
koordinátáit. a számtani
pusztítást. s mint túlteljesített
pillanat keresem a perceket.
a némaság praxisa
melegen mocorog a madár
testében, ki mint mozgó
pont fest az égdarabra.
tengelyt. a hideg magány
tengelyét. a hold fényét,
megtorpant életünk
koldusát. csak egy felhőikra
bólong az időhabjába.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-24 19:14:56
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-24 19:14:56