testbe ejtett horog.
szájszéli csend.
csontokon rozsdafoltok.
ahogy megszitálom arcomat,
és válogatom, mint a lencsét.
talán még marad belőlem.
de lehetnék ez is akár,
átírt vers, éber penge,
torokban halszálka vagy
öklendezés, képkeretben
szétrugdosott valóság,
egy lenyelt hajszál vagy
testben bujkáló horog.
lágy depresszió csupán,
amíg vállat cserélek
és ráköszönök borozgató
halászokra.