48.
a város szétlőtt agyaghalmaz
a történelem kitalálásai úgy illeszkednek most össze benne
mint a cserepei
a Hadúr eddig nem törődött a részletekkel
pontosan tudta mit akar
de arra nem számított
hogy agyagsivatagba kell majd bevonultatnia
csapatait
sehol egy újabb szétlőhető cél
kiszikkadt törmeléklelkeken igazgatja lépteit
valamiféle diadalkapun át
változatlanul bízva
képzelőereje korlátlan szabadságában
körülötte dúl
zsákmány után matat
az Agyaghorda
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-11 21:26:22
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-11 21:26:22