2012
Mit is akartam hazudni
Ja igen most azért írok ilyenkor
Mert különben dolgoznék
De ez a hétfő szabad nap
Mert feltámadott az Isten
Tegnap voltam buliba
Nagyon rossz kedvem volt
Nem bírtam eljátszani a
Jól szórakozom szerepet
Nem is akarom soha többet
Egyedül vagyok
Testem senki teste
Magának való
Meghalják hogy festő költő
A lányoknak azonnal riadó
Azt hinnéd nem így van ugye
Hogy ez ilyen romantikus dolog
Valójában elviselhetetlen véres kereszt
Elvesztettem a szépségemet is
Mint a snack bárban a szemüvegem múlt kor
Nem jó dolog ám csúnyának lenni
A Csövi látta a tv-ben hogy,
A Csecsenek embert esznek
Megölik egymást,
Aztán becsukják őket a Fekete Delfinbe
Ahol mindenki kannibál
És hogy ő öt milliárdé
Le nyomna egy évet ott
Megnyugodtam hogy csak szép nem vagyok
Míg nekem az fáj fél vagyok csak
Valakik sokkal jobban félnek
Azt hiszem nőn és gyereken kívül mindent elértem
Gyereket nem is akarok, magamnak másét nevelem
De én ebbe a világba a sajátom nem teszem
Igy vigyázok rájuk
Ha akarom ha nem ez az óra már elindult
Jön -e idén vissza az Isten legyen az bár ki is
Jöjjön és én neki adom mindenem
Mivel úgy sem ér semmit
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-09 08:12:00
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-09 08:12:00