a klasszikusokat köztulajdonba tisztelték
mikor magyaráznám ama galambot
súlyozott mondatokba taglalják:
elkelt. fájdalomként távoztam
mint a hasonlatba cibált világ.
csak az ide-oda távban, a hólyagos
mézből hézagzó meleg mozdonyozta
a tenyeremben búvó életvonalam.
fogalmi restaurációkat
csempésznek etetőmbe
[jegyzet:]
rajzgépem daganatos
szavakat boázik
süket hajósoknak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-07 00:49:19
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-07 00:49:19