Húsvét és egyéb állatfajták
Mert mindig ugyanazok
és folyton ugyanazt
sok szóval mondanak keveset,
a csapból is, így mondják.
A Galapagoson van egy program
az önkénteseknek csak napi
két perc a vízhasználat
seggre, szájra
szinte ugyanaz,
tetszetős program
védjük meg a Földet
meg ilyesmi.
Nem bírom, ha valakinek
minden tetszik
én sok mindent utálok
például ezt is,
nekem van ízlésem
nem mondom, hogy jó,
de legalább az enyém.
Itt van ez a húsvét is
meg kell locsoljalak
pedig szeretem az illatodat
így a kétperceimből spóroltam,
az élet alapja,
te mégis lenézed
nincs versem, eszembe jutottál
ez a lényeg.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-06 21:30:20
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-06 21:30:20