A vers címe
Hosszú aranypalástját a földön húzta
Ment csak ment előre ez volt a dolga
A halottak nem haltak meg az élők sem élnek
Kabátot cserélnek ha megkopott
Az élet is olyan hihetetlen mint a válasz
Messiás te sosem fáradsz
Mechanikus az ítélet
Félelmetes az ígéret
Aki elment mivé lett
A csend hallgatózott csak
Bezártság kapuján
Kell a cél hogy legyen irány
Emberé tettél bizonytalanná
Bűnbe nyúltam megpofoztál
Vállalhatatlanná váltam
Szerelmeim szemében
Elvesztettem bűntelenségem
Azt hittem jobb is járhat
Mert már nem volt jó
Késő bánat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-06 19:37:07
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-06 19:37:07