A nyitott ablakon át hangok szűrődtek be, és erős fű szag áradt.
A közelben tüzet raktak.
Szemüvegemet a lehangolódott zongorára tettem.
Homályosan láttam, ahogy közeledsz.
Mind erősebben próbáltam Terézre gondolni.
Még akkor is, amikor átöleltél, és szakállad az arcomhoz ért.
Kint dalaimat énekelték, összefonódtak velünk.