Cím? Az fölösleg... Nem jó rá a rím! (jav!)
napjaim telerótt papírlapok
miknek szélei közt sorról sorra
haladva ahogy íródik mindig
egy sorral vissza eltűnik a szöveg
vagy összekeveredve szavak
s mondatok marad zagyva megint
mások a következő napra
kifeszített papírlap mint
akvarellhez de felragasztott
alsó felső s kétoldali széle
közül eltűnik a massza a tömeg
marad a tiszta űr végtelenül
bamba és arcomról leolvad
reggelekre érvén minden vonás
jelleg csak még üres megíratlan
palimpszeszt alapanyaga már -
mintha csak egy vén satrafa volna -
súlyosan vészterhesen nehéz
sötét űrt ölelek a karomba...
sosem hoz semmit ez a posta
rostán fekszem alva és ébren
jövetben menetben rázva ki
belőlem és össze mindent - ha
rám uszítanak egy Total Commandert
vagy másfajta app-et csak azt írja
a gép: tartalma megfejthetetlen...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-03 18:47:08
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-03 18:47:08