A krokodil nem jó semmire
Krokodillal nem indulsz buliba.
Lebuksz ha beviszed a suliba.
Vele beszélgetni sem érdemes,
mert amit mondana nem érdekes.
Nem hozza a labdát lábadhoz.
A szerelő nem jön házadhoz.
A szomszéd is nagyon utálja,
két napja eltűnt a kutyája.
Ezt a hüllőt nem szereti senki.
Nem érdemes boltban ilyet venni.
Ám egy dolgot jó ha noteszbe írsz,
krokodil könnyeket hullatsz ha sírsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-31 15:31:04
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-31 15:31:04