jövendő álmokban
sebleni fölsértett havon
átütni steril kötésen
hazugságon
rubinlani ékkőként koronán
rozsdállni amúgy hibátlan pengeélen
díszíteni tábornokzubbonyt
nyűtt gyakorlóruhát
keményített ingmellet-kézelőt
és megannyi palástot
minden harcmezőt elborítani
regula szerint
lenni így nyomokban immár
de jövendő álmokban olykor
mint az önérzet
illetlenül és bűn nélkül
fölbuzogni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-31 12:25:54
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-31 12:27:42