Schubert ars
Abbahagytam az impromtu-t.
A nyitott ablakon át hangok szűrődtek be, és erős fű szag áradt.
A közelben épp tábortüzet raktak.
Szemüvegemet a lehangolódott zongorára tettem.
Csak homályosan láttam, ahogy közeledsz.
Mind erősebben próbáltam Terézre gondolni.
Még akkor is, amikor átöleltél, és szakállad megszúrta az arcom.
Kint dalaimat énekelték, összefonódtak velünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-30 19:50:18
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-30 22:21:59