Elkerülhetetlen büntetés
Miért vagyok egyedül
Azért mert egyedül tudom kihozni
Magamból a legtöbbet
A szerelem után ott az ember
Az embert pedig nem szereted
Néha még azt az egyet is nehéz elviselned
Magadat nemhogy a másikat
A gyerekeid magad vagy
A mi beszélgetésünk vers
Szeretik az emberek
Mert igaz és szívből jön
Viszont be sem teljesül
Legtöbbek lehessünk
Mikor együtt voltunk
Azért büntetést kaptak a boldogságelvevők
Nekünk lopnunk kellett
Azt pedig nem szabad
A büntetés is elkerülhetetlen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-29 21:37:35
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-29 21:37:35