Gondolok folyton
Ezért a táncért fogom megköszönni hogy éltem
Úgy lépek mintha mindig ezt csináltam volna
Azóta is a puncidra gondolok folyton
Jó évjárat egész biztos elvesztett az objektivitásom
Mélyen elfogult vagyok
Azért szép nagyon megkaphatom ha akarom
Ez átpajszerolja a problémák csukott ajtajait előttem
Még akkor is ha lehet ez csukja be mind
De nem is akarom annyira érteni
Beérem válasznak kedvesem nevével
Aki lehet hogy van de lehet hogy nincs
Nem tudom csak az almáriumok köszönnek éjjel
Voltam leszek vagyok
A puncidra gondolok folyton
Joó vagyok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-28 21:41:05
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-28 21:41:05