hangtalan
Ebédért mentünk szüleimmel a menzára.
Apám leparkolt,
és az ételhordóval a konyha felé vette az irányt.
Anyámmal a kocsiban vártunk.
Szótlanul ültem, hiába kérdezett bármit, nem válaszoltam.
Mikor hazaindultunk sértettek voltak mindketten.
Kis idő múlva mégis hozzám fordultak: mi van a Rezsővel.
Próbáltam minél egyszerűbben és tényszerűen mondani, meghalt.
Nem történt semmi, csak csend lett,
mintha hirtelen lecsavartak volna egy autórádiót.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-28 19:40:47
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-28 19:42:34