Játszom, általad
Lazán, csak úgy dobok rád
..... ......... ... ..... máskor betöltelek
sötét mellé világosat
ciklámen szomszédságába sárgát -
végül... hézagjaidba, ha kedvem
virágos- sietve cakkokat
csíptetek! Néha éjjel
langyos eső sétál át a kerten
tőle mi ragyogott színében megfakul
Nap!... hogy loholnak sugaraid reggel
újra rendet rakni rajtad................
.............. Te hűséges szárítókötél!
________________________________
2008.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-28 13:05:22
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-28 13:05:22