A tücsök és a hangya
azt akarom írni
hogy nem úgy van már mint régen
nem a tücsök megy télen ételért a hangyához
hanem a hangya a tücsökhöz
azt mondja szegény hangya a tücsöknek
egész nyáron melóztam, el is adtam
ki is fizettek csak elment a rezsire
elvitte a megduplázódott hitel
meg az élvezeti cikkek
az mondja a Tücsök neki
gyere egyé testvérbátyám
van kaja bőven minden hétvégén
hakni minden sarkon egy mulatság
van terülj terülj asztalkám
ezt akartam le írni már régóta
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-26 21:01:06
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-26 21:01:06