Lehet, hogy direkt kapcsolod ki a telefonod.
Amikor hívlak, az a férfi hang szól:
nem kapcsolható.
Idáig jutottunk.
Talán számot is változtatsz.
De ki tudja,
reflexeim meddig ütik a billentyűzetbe azt, amit jelentesz?
A kérdés süket csendbe vág.
Hiába szerettem volna feltenni neked,
nem érlek el,
és azt sem tudom, valaha elértelek-e.