A lélek nem alakul át csak elvész a test
Én most elfelejtettem valaki lenni
Csak elbújok most a társadalomban
Hallgatom a híreket véleményezem
Tegnap egy igazi kőművessel betonoztam
Ő nem szabad félre értés ne essék
Azt mondta ha nem lennének fegyverek
Mindenkinek meg lenne mindene
Persze ezt tudtam de nem emeltem ki eléggé
Mindegy is különben mert nem tudunk változtatni
Egy dolgot tehetünk várjuk az Istent
Vajling kék Svarblival fog jönni
Babettán az angyalok
Mennyivel nagyobb ember ez az én kőművesem
Mint az öltönyösök akiket megtanítottak
Alakoskodni, meg hogy a papír miatt kérjen sokat
Lehet igazi boldogságot csak
Önkifejező munkában érhet el az ember
Részigazságnak megteszi
Régebben még jobb verseid voltak Feri
Ha kapnék minden versemért
Egymillió forintot
Lenne múzsám hozzám méltó
Ha látom hogy esélytelen
Akkor nem fogok harcolni
Hanem engedem végigfutni
Mert ha nem engedném
Akkor aláfeküdhetnék hogy lánctalpával eltaposson
A szakadék felé menet
Inkább fel ugrok rá
Pezsgőt rendelek
A szép lányokat csúnyákkal büntetem
Azt mondták meg írták is
Úgyis véget ér az emberi lét
Látom én is hogy egy gépbe zárt lélek
Vagyok nagyon jó a gép meg kell hagyni
De ez a gép akkor amikor kevesebb sejted
Kezd el termelődni mint ami elhal
Onnantól kezdve megkezdődik az öregedés
Mivel a lélek nem anyag ezért elvész de nem alakul át.
És ha nem alakul át akkor megmarad csak a test vész el
Ez már a teljes Igazság lehet?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-25 07:36:22
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-25 07:36:22