Kódolt történet
Eleve belém kódolták őket:
akik körülvesznek, és akikkel
körülveszem magam. A géneket
szükségtelen hosszan magyarázni.
Kaptam őket, hogy törvényt betöltve
továbbadjam belőlük azt, amit
lehet. Épp így egy–egy kód aktivált
szerelmeket és házasságot is.
Az övék — hisz mindőjüké alvó
ügynökként készült, hogy akcióba
lépjen. Aki elsőnek talált meg
közülük magában: máig párom.
Azt a kódot viszont nem ismertem.
Már jóval negyven fölött történt, hogy
hozzánk került, a gyerekek miatt.
Csaknem teljesen hidegen hagyott.
Az enyémet is hordozhatta, ha
az évek során képes volt egész
fajtája kódját belém ültetni.
Mégis, csak később lesz újra kutyánk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-23 20:01:05
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-23 20:32:22