a semmire volt akasztva minden
a semmire volt akasztva minden
mint ruha a fogasra
ha innen nézel arra fel
csak akkor láthatsz olyan magasra
szeretni fognak de meg is fognak támadni
tudnod kell választani
a jövő lesz
a múlt volt
kétszázhúsz volt
patikusok mérik a sorsot
egyik nem megy nem ér semmit a másik nélkül
valahol zene szó áthallatszik a magán tulajdonokon
mindenben ember van
ember a mindenségben
a mini presszóban
vagy ihletett idő és térben
csak hogy szert tegyél
értékes pillanatokra
amiért majd azt fogod mondani
érdemes volt élni
amiért pedig nem éri visszanézni
azt add oda rózsa gyanánt
piros rózsa ként
aki befogad
mikor menekülsz a gyilkosok elől
a halál utol ér azt nem tudom
így a vers végén
beszéltem e eleget
az elején születésről
szakembere vagyok
a témáknak az azért nagy dolog
mert fogalmam sincs mik azok valójában
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-23 18:06:35
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-23 18:06:35