Ígéret
C. ígéretére, már nem is emlékszem
E. szép szava aranyat ért!
(nem üzent rég)
Ígéretével rázott le SM.
Mit vársz B. - től?
Tagadja az igazat... ígérgetni szabad!
.............................Amit G. ajánlott
nagyvonalú hézagpótló-beszéd
ígéretnek is kevés...
Lapozz kettőt:
..............................
..............................
a jövődet ígéretekre ne alapozd!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-21 17:16:41
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-21 17:16:41