jobb verzió
ha egy jobb verzió lennék
kimondanám
nem számít hogy önző vagy
hazug szemét lovag
urak urának hiszed magad
az én hiúságom mohóságom se
hogyan takargatom őszinteséggel
vaskorlátaim amiken fennakadsz
csak az hogy mennyire
lehetünk barátok is
vállalom a felelősséget értünk
bármilyen kiadásba foglaljuk
amiről nem beszélünk
csak ezt hagyd abba
le kell szokni ezekről a nagy dumákról
érezd jól magad maradj az aki vagy
és örökre
leginkább erről
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-21 11:46:29
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-21 11:46:29