Másként kellene
Tudom, hogy másként kellene,
a gondolatok fellege
mivel így nincs hozzá közöm,
betakar, mint a vízözön.
A polgárinak nevezett
erkölcsök szerint nem lehet
olyan, hogy ész nélkül szabad
idézgetni, a gondolat
ha higgadt, már az nem enyém,
amit én mondok, költemény,
nem egy nyugodt felszólalás,
egy éretlen, valami más,
súlyosbító, hogy vállalom,
és még csak nem is fáj nagyon,
arra még büszke is vagyok,
csak a titkokról hallgatok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-19 06:29:01
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-19 06:29:01