a semmibe vezet az út
céltalan. homályban
varjak krákognak
szomorú melódiákat.
ordítanék,
de nem lehet. félek,
hogy álmaimat meglesik
avatatlan szemek.
lerekedt szürkületben
nyelem az utolsó slukkot.
unom kioltani a cigit. hagyom,
hogy magától kialudjon.