Néhány üveg bor és akiegészítők után
Semmim sincs nem is volt soha
Csak mindig te voltál nekem
Csak azért mert vagy
Élettársammá lettél
Elengedek mindent
Ez itt ez nem az enyém
Csak az vagyok ami te is lehetsz
Túlélő egy darab a meghatározhatatlanból
Na jó ha már ilyen jól összejöttünk
Akkor kezdhetnénk is valamit ekkora keggyel
Futhatnánk háttal vagy akár szembe a heggyel
Magán vagyonom a kedvesem adjatok egy üres kabint nekünk
Ma gén holnap kromoszóma írjátok jegyzeteljétek
A görbéket amiket mutatnak a gépek
Ha leveszed ezt a kabátot akaszd a fogasra
Ottan van annak a helye semmire akasztott semmi
Atom építőjáték a nap leszállítja a fényt
A retina feldolgozza de túl sok a nyesedék
Ki ülök a kerítés elé had lássák mutassuk meg nekik
Élek én így dobogott a szívem a vérszivattyúm
Nem taníthattam neked semmit és te se nekem
Itt voltam éltem veled megfigyeltem de soha teljesen nem értettelek
A kulcsokat le rakom ha nem találom akkor keresem az biztos
Ebből már ki lehet indulni építő anyag minden
És mindenki épít hazugság téglából
Néha meg igazságból az idő a malter
Az agy mag a notesz ez nekem is különös
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-18 11:04:55
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-18 11:04:55