Néha akkorákat nevetek
Én írtam egy verset
Aztán kitöröltem az egészet
Mert ordítottak a kritikusok
Emlékművet állítok neki
Egy elérhetetlen lányról szólt
Akibe már megint bele szerettem
Rutinosan elvesztettem
Továbbá Petőfi Sándort József Attilát
Emlegettem hivatkozós értelemben
Ne körözd a szökő kutat
Egységben az erő mondják
Az pedig páratlan
Robinson Crusoe mindenki
Péntek a párja
Hitelből megyek szórakozni máma
Majd megadom
Üldözött ügynök vagyok
Csak a szerelmed a menekülés
De nem lesz meg tudom
Csillagok közti harcos
Vagy egy idióta barom
Inkább az utóbbi
Nyerni kell ,de én játszani sem akarok.
Miért írok verset
Mi értelme van ennek
Csillag akarok lenni akarok lenni
Próféta mi
Vagy okos szónok
A végére teljesen befordultam
Szétedzem magam akkor
Hogy olyan szép legyek
Hogy egy őszinte érintésre
Talán még befizethetek.
Most akkor gondolj bele
Ha ez a versem emlékéra írott vers
Akkor az eredeti milyen lehetett
Különben vicc ez az egész
Néha akkorákat nevetek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-17 07:21:37
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-17 07:21:37