szabadság.
Azon a nyáron a Balatonnál nyaraltunk.
Kezdetben együtt jártunk apámmal a partra.
De mikor összejött a szállodából azzal nővel,
egyedül hagyott.
Napokig csak ültem a szobában.
Akkor tört rám.
Mind vadabbul hörögtem, kapkodtam levegőért.
A szám lilába játszott.
Követeltem, utazzunk haza, mert meghalok.
Nem volt választás.
Kocsiba ültünk, és Pest felé robogtunk.
Fokozatosan jobban lettem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-16 21:29:46
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-16 22:39:49