Megemlékezés
Csak a levegőben érzem ezt a halk fenyegetést.
Csak a hullámok kiáltanak jelszavakat fölöttem.
Csak a tömeg, igen a tömeg elégedetlen.
Mire a nap a hegyek mögé - bukik,
A rend is hangosabb lesz majd,
Mire sok zászló embereket uszít,
A rend is haragosabb lesz majd.
Ha összecsap a kétségbe - esés a félelemmel,
Ha erőszakba vált emlékek zúgolódnak
Ha táncolnak az utcakövek keringőt véreset...
Akkor tudod, a haza önmagába mart.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-15 18:24:52
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-15 18:24:52