Ki vagyok jav
Anya mondd, ki vagyok én?
Mi jutott eszedbe
mikor bizalommal
tekintettem rád?
Vajon visszanéztél rám
ártatlan szemmel?
Kérdezted-e magadtól,
hogy mi értelme,
hogy milyen sorsot szánj nekem?
Elgondolkodtál-e azon egyszer is,
hogy az életem
mennyivel lesz jobb,
mint az egyszerű nemlét?
Miért akartál gyereket?
Álmodott vágyaid,
önmagad megalkotását
mikor adtad fel?
Mit reméltél?
Hogy ábrándjaid
kinevezett végrehajtója leszek?
Hogy megteszem majd azt
amit neked kellett volna?
Erre ítéltél?
Anya!!! Mondd,
kérlek mondd! Ki vagyok én?
Mit vétettél,
hogy bűnhődnöm nekem kell?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-12 05:37:24
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-12 05:37:24