Idén megnősülök én
Vajon mi kell hozzá
Menyi minden még
Túl sok zsák cement
Nem vagyok senki sem
Rendetlenséget csinál a két kezem
Egész és derékba tört villanypóznák
Áramlik az áram a vezetőben
Ne ide rakd a talicskát
Ahogy van csak azt kellene le írnom
Az Isten sír hogy márt megint hiába
A próféta nem talált magára
Nem hiszek a forradalomban
Mert lekoptak az oldalak
De hiszek lásd a szerelemben
Mi volt az teljesen szeretni
Szeretve lenni nekem volt ilyen
De nem tudom mi volt az
Mindenek az oka talán
Vagy kémény seprők készenléti díja
A föld anyának ki lehetett volna a szereleme
Ha nem a nap
Mért ne csalta volna meg a holddal
Pattogó fényrészecske a kép
Idén megnősülök én.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-11 08:57:06
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-11 08:57:06