Falak
Ma felhúztam egy falat,
Tegnap ledőlt egy, ami támasz
Ma felhúztam egy falat,
A zuhanásra amolyan választ.
Ma úgy döntöttem kiesek,
Zuhantam a föld felé, gyorsan
Nincs merszem, hogy kiessek
Elhulltam volna a porban.
De aztán falat építettem,
Valahol lakni kell gondoltam,
Sorra falakat építettem,
S magamba borultam.
Ma nyomasztanak a falak,
Folyton dőlni már fáradok,
Egyre nyomasztanak a falak,
Folyton az élettel játszotok.
Harcolni szüntelen,
Hiányok közt vergődni,
Bezárva hiányok közé,
Kitörni az életbe
A gerjesztett igények fölé,
Falakat építeni, porba dőlni,
Mint februári napfény,
Annyi lenni. Megnyugodni,
Elmenni...
Ma örömöt építettem,
Holnap bánatos leszek,
Körülöttem mindenütt falak
Akármerre megyek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-10 11:36:22
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-10 11:36:22