Vízirevü
Tekertem a vízibiciklit.
Sovány testem világított.
(Mindig nehezen fogta a Nap.)
Vacogtam a rám fröccsenő víztől.
Hínárok felett siklottam el,
úszók mellett:
apró cseppekre zsugorodtak.
Egyre gyorsabban váltogattam lábaimat,
tudtam, nemsokára elérem a túloldalt.
Akkor sípolt a partiőr.
A mólóról integetett, hogy azonnal forduljak vissza.
A mai napig nem tudom, jól döntöttem-e.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-08 23:14:53
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-09 08:38:44