anyám helyett
úgy elhagytál megszülettem szégyenkezni nincs erőm
nem volt későn sem túl korán te kihordtál a méh előtt
bíztatóan kigondoltuk szépen semmivé dagadt
megható volt eszméletlen hogy vajúdtál mennyit adj
emailbe zárt múzsa csókot apránként felbonthatót
nem maradt már sok belőlünk cédé versek tok vonó(d)
megköszönni túlzás lenne értelmetlen nem tudom
az el nem kezdett love sztorink itt térdel még
a gyomromon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-08 17:22:14
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-08 17:22:14