Meccsközvetítés
A mi vezérünk meccsen szotyolázik,
de lehet, hogy épp tökmagot eszik,
én azt kívánom, éljen még sokáig,
a népnek ebben öröme telik.
Ő biztosítja népének, mi népé,
nem álruhában jár-kel, mint Matyi,
mindenki látja, mutatja a tévé;
a focimeccsen ő a valaki.
Ő elvegyül és azonmód kiválik,
Európában nincs vezér, egy másik,
akit így lát meg az operatőr,
én otthonomban tanúja lehettem,
nem tökmagot, csak pogácsákat ettem,
ki is pirult az arcomon a bőr.
2012.március 3.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-05 00:43:42
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-05 00:43:42