A 3-as vágányon tolatást végeznek
Gépzsír elfelejtett nokedlival
Ablakon kidobott múlt hokedlival
Tarajos gőte visszafelé padlógáz
Talpas avar malomkő kavar
Színültig vászon itt van az ember
Engem lásson mindenhol bársony
Vitorlavászon én beteljesült álmom
Mindenki engem lásson
Túl kisszobán erdőn hegyen mezőn legelőn
BKV vágányon transzformátor állomáson
A 3-as vágányon tolatást végeznek
Emberkabátom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-03 13:42:46
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-03 13:42:46