Minden a semmiben avagy semmi a mindenben
Szerettem volna az lenni öt éve
leszek két év múlva
Először nagyon sokat tudtam
Egyre kevesebbet
Ilyen hálók lettek
Lehűtött szerelem
Betonárú szívem pitvarában
Ezer apró cikk a balban
Mi van a csillagok után
Az ami a művelődési házak előtt
Semmi se vagy fekete anyag
Valami is vagy talán
De akkor ott fülbenyalós estén minden voltál
A hold alatt hadd legyek újra az
Kit baj nem motoz, mert az néki egy
Odébb rúgott üres konzervdoboz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-03 07:23:49
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-03 07:23:49